Windguru Klobben/Soukka

Etusivu

Tervetuloa Espoonlahden Surffitalli r.y:n kotisivuille

Wanha

Vauhdin hurmaa vuodelta 1 tai 2 jälkeen purjelaudan syntymän.EST perustettiin vuonna 1980 ja siitä lähtien seurassa on surffailtu jo yli 35 vuotta kesät talvet.

Yhdistyksen nimi on Espoonlahden Surffitalli, kotipaikka Espoonlahti ja kieli suomi.


Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja edistää lautapurjehdusta sekä jäsentensä venetuntemusta ja vesillä liikkumisen tietoja ja taitoja toimeenpanemalla kursseja ja käytännön harjoituksia sekä järjestämällä kilpailuja.


Siinä juhlallisesti suora lainaus yhdistyksen alkuperäisten sääntöjen 1. ja 2. pykälästä. Käytännössä seuran toiminta on kaikkea muuta kuin näin juhlallisen vakavaa. Johtoajatuksena on pitää porukalla hauskaa vesillä ja etsiä omia rajojansa. Niiden löytyminen ja jopa ylittäminen ovat tämän lajin parasta antia. Onpa rajoja ylitetty ihan konkreettisestikin. Useampia vuosia sitten EST:n joukko ylitti Suomenlahden ja mediakynnyksen surffaamalla Tallinnaan "sukulaisiin"!

EST:ssa on kasvanut vuosien mittaan monta menestynyttä kilpasurffaajaa sekä kymmeniä koukkuun jääneitä - sitkeän riippuvuuden riivaamia puominkääntäjiä, jotka ilmestyvät vesille aina silloin kun "normaali itsesuojeluvaisto" ajaisi sisätiloihin.

Koulutus
Koulutus käynnissä
"Hyvän tuulen surffikoulu"

EST järjestää pääasiassa purjelautailun peruskoulutusta sekä nuorille että varttuneemmillekin lajista kiinnostuneille.

Peruskurssi käsittää noin 10 tunnin koulutuskokonaisuuden jakautuen 4 - 5 harjoituskerralle. Ohjaus on yksilöllistä ja aikataulu sovitaan henkilökohtaisesti. Välineistö ja varusteet sisältyvät kurssiin.

    Erkki Talvila
        0500 410 894, erkki.talvila(ät)ylaoksa.fi
    Kirre Talvila
        0500 982 637, kirsti.talvila(ät)ylaoksa.fi
    Matias Ruonala  
044 373 7453, matias.ruonala(ät)gmail.com    Mikael Ruonala   044 373 7465, ruonis1(ät)gmail.com