Windguru Klobben/Soukka

Etusivu

Tervetuloa Espoonlahden Surffitalli r.y:n kotisivuille

Wanha

Vauhdin hurmaa vuodelta 1 tai 2 jälkeen purjelaudan syntymän.EST perustettiin vuonna 1980 ja siitä lähtien seurassa on surffailtu jo yli 35 vuotta kesät talvet.

Yhdistyksen nimi on Espoonlahden Surffitalli, kotipaikka Espoonlahti ja kieli suomi.


Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja edistää lautapurjehdusta sekä jäsentensä venetuntemusta ja vesillä liikkumisen tietoja ja taitoja toimeenpanemalla kursseja ja käytännön harjoituksia sekä järjestämällä kilpailuja.


Siinä juhlallisesti suora lainaus yhdistyksen alkuperäisten sääntöjen 1. ja 2. pykälästä. Käytännössä seuran toiminta on kaikkea muuta kuin näin juhlallisen vakavaa. Johtoajatuksena on pitää porukalla hauskaa vesillä ja etsiä omia rajojansa. Niiden löytyminen ja jopa ylittäminen ovat tämän lajin parasta antia. Onpa rajoja ylitetty ihan konkreettisestikin. Useampia vuosia sitten EST:n joukko ylitti Suomenlahden ja mediakynnyksen surffaamalla Tallinnaan "sukulaisiin"!

EST:ssa on kasvanut vuosien mittaan monta menestynyttä kilpasurffaajaa sekä kymmeniä koukkuun jääneitä - sitkeän riippuvuuden riivaamia puominkääntäjiä, jotka ilmestyvät vesille aina silloin kun "normaali itsesuojeluvaisto" ajaisi sisätiloihin.

KonttipaikatMikael ja Antti 1. kontillaSeuran rannassa on tällä hetkellä 5 konttia välineiden säilytystä varten. Seuran jäsen voi hankkia konttipaikan maksamalla osuusmaksun ja avaimen pantin sekä vuosittaisen vastikemaksun (ks. maksut ). Näistä konttiosuus- ja avainpanttimaksu palautetaan, kun luovut paikastasi ja palautat avaimen. Edellä mainituttujen maksujen suurudet vahvistetaan seuran syyskokouksessa.

Konttipaikka- ja avainasioissa yhteyshenkilönä on Jarmo Salmi puh. 040 752 1297,
jk_salmi(at)yahoo.com.au
. Vapaita konttipaikkoja voi tiedustella häneltä.

Konttipaikkaa varten tulee täyttää ja allekirjoittaa konttipaikkasopimus
Voit halutessasi tulostaa ja täyttää sopimuksen valmiiksi myös etukäteen.
Toivoisimme että ne, joilta harrastus on jo päässyt hiipumaan, luopuisivat paikastaan aktiivisempien harrastajien hyväksi. Laita vaikka myynti-ilmoitus kamapörssiin ja pääset hyvässä lykyssä välineistäsi eroon tai roudaa ne autotalliisi, ullakollesi tai lahjoita ne seuralle jäsenten yhteiskäyttöön ja/tai koulutuskäyttöön. Ikivanhat välineet kannattanee viedä suoraan kaatopaikalle (esim. Ämmässuon Sortti-asemalle).