Windguru Klobben/Soukka

Etusivu

Tervetuloa Espoonlahden Surffitalli r.y:n kotisivuille

Wanha

Vauhdin hurmaa vuodelta 1 tai 2 jälkeen purjelaudan syntymän.EST perustettiin vuonna 1980 ja siitä lähtien seurassa on surffailtu jo yli 35 vuotta kesät talvet.

Yhdistyksen nimi on Espoonlahden Surffitalli, kotipaikka Espoonlahti ja kieli suomi.


Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja edistää lautapurjehdusta sekä jäsentensä venetuntemusta ja vesillä liikkumisen tietoja ja taitoja toimeenpanemalla kursseja ja käytännön harjoituksia sekä järjestämällä kilpailuja.


Siinä juhlallisesti suora lainaus yhdistyksen alkuperäisten sääntöjen 1. ja 2. pykälästä. Käytännössä seuran toiminta on kaikkea muuta kuin näin juhlallisen vakavaa. Johtoajatuksena on pitää porukalla hauskaa vesillä ja etsiä omia rajojansa. Niiden löytyminen ja jopa ylittäminen ovat tämän lajin parasta antia. Onpa rajoja ylitetty ihan konkreettisestikin. Useampia vuosia sitten EST:n joukko ylitti Suomenlahden ja mediakynnyksen surffaamalla Tallinnaan "sukulaisiin"!

EST:ssa on kasvanut vuosien mittaan monta menestynyttä kilpasurffaajaa sekä kymmeniä koukkuun jääneitä - sitkeän riippuvuuden riivaamia puominkääntäjiä, jotka ilmestyvät vesille aina silloin kun "normaali itsesuojeluvaisto" ajaisi sisätiloihin.

Jäsenasiat


MatiasKirre&MikkoPekka Helitack

Olitpa utelias vasta-alkaja tai vanha kettu, mukaan mahtuu! Kynnys on matalalla. Aloittelijoille järjestetään kursseja tarpeen mukaan. Jäseniltä saa neuvoja ja opastusta esim. välinehankinnoissa tai surffaustekniikassa. Seuran kotirannassa on 5 konttia välineiden ympärivuotista säilytystä varten, joten oma autokaan ei ole aivan välttämätön.

Liity jäseneksi


Voimassa olevat maksut kaudella 2014

Jäsenyys: 
Liittymismaksu30 €
Jäsenmaksu20 €/vuosi
Jäsenmaksu, juniorit  10 €/vuosi
  
Välinesäilytys: 
Konttiosuusmaksu85 €
Avainpanttimaksu50 €
Konttipaikkamaksu40 €/vuosi
  
Välinevuokraus: 
Välinevuokrauksen kausimaksu 80 €/kausi
Välinekontin avainpantti 100i €
  
Nordea 141950-22394
FI36 1419 5000 0223 94
Halutessasi liittyä seuran jäseneksi, ilmoita halukkuudestasi meille lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) osoitteeseen jasenasiat(ät)surffitalli.com(esimerkiksi näin)Jos olet juniori (alle 18 vuotta), muista ilmoittaa yhteystietojesi lisäksi myös syntymäaikasi. 

Saatuamme yhteystietosi ja hyväksyttyämme sinut seuran jäseneksi saat laskun sähköpostiisi, josta ilmenee tarvittavat maksut ja pankkiyhteystiedot. Heti kun olet maksanut laskun olet seuran täysvaltainen jäsen. Mikäli kysyttävää jossakin vaiheessa tulee, niin ota yhteyttä johonkin seuran hallituksen jäseneen tai toimihenkilöön (ks. Yhteystiedot). 


Tarvitessasi säilytyspaikkaa välineillesi katso Konttipaikat-sivulta onko konttipaikkoja vapaana ja ota yhteyttä konttipaikkavastaavaan.


Jäsenedut

Seuran jäsenenä sinulla on mahdollisuus mm. välinesäilytykseen rannalla olevissa konteissa, seuran välineiden lainaamiseen pientä kalustomaksua vastaan, osallistumiseen seuran järjestämiin kilpailuihin ilman osallistumismaksua sekä seuran toimintaan vaikuttamiseen.

Perhejäsenyys

Ota koko perhe mukaan toimintaan! Jos joku perheenjäsenistä on jo maksanut seuran liittymismaksun ei muiden tarvitse sitä enää maksaa.

Välinevuokraus (vain seuran jäsenille)

Seuran jäsenenä on sinulla mahdollisuus vuokrata seuran kalustoa. Tutustu etukäteen oheiseen vuokrasopimukseen ja ota yhteyttä seuran kommodoriin.

Vuosittaiset maksut

Jäsenet joilla ei ole konttipaikkaa eikä vuokravälinekontin avainta, maksavat pelkänjäsenmaksun (katso yllä oleva lista).

Jäsenet joilla on konttipaikka maksavat jäsenmaksun + konttipaikkamaksun.

Jäsenet jotka vuokraavat välineita maksavat jäsenmaksun + välinevuokrauksen kausimaksun.

Maksut tulee maksaa maaliskuun loppuun mennessä. Mikäli et jostakin syystä ole saanut laskua maksuistasi tuohon mennessä, voit joko ottaa yhteyttä seuran sihteeriin tai maksaa maksusi suoraan seuran tilille Nordea Espoonlahti 141950-22394 (FI36 1419 5000 0223 94). Koska lasku ei ole löytänyt perille, on mahdollista, että seuralla ei ole ajan tasalla olevia yhteystietojasi (sähköposti-, katuosoite...), joten merkitse ne maksun lisätietoihin ja/tai lähetä yhteystietosi osoitteeseen
jasenasiat(ät)surffitalli.com.

Maksuongelmia?

Mikäli maksuja ei ole maksettu ajallaan lähetämme maksumuistutuksen (huhtikuun puolivälissä), johon on lisätty muistutusmaksu 5 €. Jos maksuja ei ole muistutuksesta huolimatta maksettu kevätkokoukseen mennessä, jäsen erotetaan seurasta ja mahdollinen maksamaton konttipaikka tyhjennetään. Konttipaikan osuusmaksu ja avainpanttimaksu palautetaan vähennettynä maksamattomien maksujen määrällä, sen jälkeen kun kontin avain on palautettu avainvastaavalle. Jos konttipaikkamaksuja joudutaan perimään useampaan kertaan, siirretään maksut perintään. Jos konttipaikan haltija kieltäytyy palauttamasta avainta tai vaikeuttaa avaimen takaisinsaantia (esim. jättää toistuvasti tulemasta sovittuun avaimen luovutukseen) EST voi sarjoittaa kyseisen kontin lukon ko. henkilön kustannuksella.

Jos välinevuokrausmaksuja on rästissä niin ne vähennetään takaisin maksettavasta avainpantista kun välinevuokrakontin avain on palautettu. Jos vuokravälinemaksuja joudutaan perimään useampaan kertaan, siirretään maksut perintään. Jos vuokraaja kieltäytyy palauttamasta avainta tai vaikeuttaa avaimen takaisinsaantia (esim. jättää toistuvasti tulemasta sovittuun avaimen luovutukseen) EST voi sarjoittaa vuokrakontin lukon ko. välinevuokraajan kustannuksella.

Yhteystietojen muutokset

Ilmoita muuttuneet yhteystietosi osoitteeseen jasenasiat(ät)surffitalli.com. Nykyisin lähes kaikki laskut ja tiedotukset kulkevat sähköpostin kautta, joten pidä erityisesti huolta, että seuralla on käytössään voimassa oleva ja toimiva sähköpostiosoitteesi. Jos et muutamaan kertaan kauden aikana ole saanut seuralta sähköpostia, käytössämme oleva osoitteesi on todennäköisesti väärä tai toimimaton.

Seurasta eroaminen

Halutessasi erota seurasta ilmoita siitä osoitteeseen jasenasiat(ät)surffitalli.com.Mikäli sinulla on konttipaikka, konttiosuus- ja avainpanttimaksu palautetaan sen jälkeen, kun olet tyhjentänyt konttipaikkasi, palauttanut avaimen eikä sinulla ole mitään maksuja rästissä. Vuokrakontin avainpantti palautetaan sen jälkeen kun avain on palautettu eikä sinulla ole maksuja rästissä.

Huom! Palautettaessa panttimaksuja maksetaan takaisin se summa mitä alunperin on maksettu jäseneksi liittymisen yhteydessä. Esim. nyt 2014 korotettu konttipaikan avainpantti 50 € maksetaan kaudella 2014 tai sen jälkeen liittyneille jäsenille heidän aikanaan erotessaan seurasta. Vanhoille jäsenille palautetaan 20 €. Samaa menettelyä sovelletaan myös vuokrakontin avainpalautuksessa.Soita tai meilaa meille (ks. Yhteystiedot). Kerromme mielellämme lisää!